Albergen,
Zenderseweg 44 

€ 565.000 k.k.

Aan de rand van het dorp Albergen is gelegen dit vrijstaand en karakteristieke woonhuis met ruime schuur op een riante kavel van 4.569 m² groot.

Over dit object

Delen via

Dit object biedt volop mogelijkheden en geniet aan de achterzijde een open ligging met meer dan fraaie zichtlijnen over de landerijen.

Of het nu gaat om het renoveren van de bestaande woning of het geheel nieuwbouwen van een royaal vrijstaande woning met bijgebouwen. Hier zijn veel bebouwingsmogelijkheden voor het verwezenlijken van die woondroom.

Het geheel, dat ligt verscholen in het groen, verkeerd momenteel in een matige staat van onderhoud en dient een grondige renovatie nodig te hebben wanneer het behouden van de huidige opstallen de wens is. Bij het slopen van de huidige opstallen en het nieuwbouwen van een woonhuis is het mogelijk een hoofdgebouw te realiseren met een omvang van maximaal 1.000 m³ inhoud. Het geeft daarmee de ruimte om jouw eigen visie er op los te laten. Op deze locatie kun je denken in mogelijkheden en kansen.

Jouw smaak, jouw levensstijl en jouw gezinssamenstelling bepalen uiteindelijk wat voor soort huis hier dan komt te staan of op welke wijze je de bestaande woning gaat renoveren! Al jouw wensen en dromen in één huis gevat. De mogelijkheden zijn eindeloos, zeker als je de ruimte krijgt zoals op deze locatie aan de Zenderseweg. Er is maar één manier om jouw perfecte woonplek te ontdekken. Dat is met een bezoek, zodat je met eigen ogen de vele mogelijkheden kunt ervaren.

Wij nodigen je dan ook van harte uit om te komen kijken en je fantasie de vrije loop te laten.

Begane grond
Je betreedt de woning via de entree, vanwaar je toegang hebt tot een kantoorruimte met gaskachels. Daarnaast is er een werkkamer, woonkamer met hoge plafonds en gashaard en keuken in U-opstelling. De voormalige bijkeuken is nu in gebruik als extra berging en is voorzien van een keukenblok. Tevens heb je de beschikking tot een praktische kelderkast en toiletruimte. Vanuit de tuinkamer heb je een prachtig uitzicht over de eigen kavel en staat het object fraai in verbinding met de aangrenzende natuur aan de achterzijde.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop heb je toegang tot vier slaapkamers waarvan drie voorzien van vaste kasten Daarnaast is er een praktische bergkamer en aparte wasruimte. De badkamer is voorzien van ligbad, wastafelmeubel en toilet.

Buiten
Op deze locatie heb je een zee aan ruimte en privacy. Door de bebossing rondom het perceel waan je je te midden van de natuur. Op het perceel staan diverse bijgebouwen waaronder de garage is voorzien van een elektrische garagedeur, betonvloer, stalen spanten en voorzien van krachtstroom.

Bijzonderheden

 • Bouwjaar ca. 1930
 • Woonoppervlak ca. 162 m²
 • Perceeloppervlak 4.569 m²
 • Inhoud ca. 900 m³
 • Energielabel G
 • Op deze locatie mag naar eigen ontwerp gebouwd worden binnen het geldende bestemmingsplan
 • Neem voor extra info over de bebouwingsmogelijkheden contact met ons op
 • Architect verplichting met Building Design Borne
 • Aanvaarding in overleg
 • Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10% van de koopsom
 • In de koopovereenkomst wordt een As is Where is clausule opgenomen

Bekijk alle media op je gemak

Robbin Groeneveld

 • Register Makelaar | Register Taxateur

Interesse? Of toch nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in.

Op zoek naar een bepaald object?

Schrijf je in als woningzoekende en blijf op de hoogte van nieuw aanbod.