Agelo,
Borgstadweg 4 4a

€ 819.000 k.k.

In een mooie natuurrijke woonomgeving, niet afgelegen en op slechts 1,5 kilometer van het Twentse stadje Ootmarsum mogen wij u dit omvangrijke object aanbieden gelegen in de buurtschap Agelo. Op deze locatie treft u een vrijstaand woonhuis met inwoongedeelte, aangrenzend aan dit woonhuis is een ruim erf voorhanden voorzien van diverse courante opstallen en cultuurgrond.

Over dit object

Delen via

Het geheel is gelegen op een perceel van maar liefst 9.990 m² eigen grond en daarom breed inzetbaar voor uiteenlopende doeleinden!

Het woonhuis is in 1999 gebouwd waarbij degelijke materialen zijn toegepast. In de loop van de jaren is door de huidige eigenaren regelmatig onderhoud gepleegd en derhalve is de staat van onderhoud keurig te noemen. Binnen in de woning zult u verrast zijn door de fijn bemeten ruimtes. Deze ruimtes beslaan een totaliteit van circa 237 m² woonoppervlak, waarvan circa 135 m² het hoofdverblijf betreft. Het inwoongedeelte beschikt over een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

De situering van het woonhuis op het perceel is gunstig te noemen met rondom voldoende ruimte geboden. Zowel het hoofdverblijf als het inwoondeel beschikken over een eigen oprit die plaats bieden aan meerdere auto's en een zonneterras gesitueerd op het Zuiden.

Het aangrenzende erf voorziet in uiteenlopende mogelijkheden. Het beschikt over een grote schuur en voormalige jongveestal, beide opgetrokken in stenen spouwmuren en een kapschuur. Totaal beschikken deze opstallen over circa 516 m².

De mogelijkheden zijn eindeloos, zeker als u de ruimte krijgt zoals op deze locatie aan de Borgstadweg. Er is maar één manier om uw perfecte woonplek te ontdekken. Dat is met een bezoek, zodat u met eigen ogen de vele mogelijkheden kunt ervaren.

Begane grond hoofdwoning
Wanneer u de hoofdwoning betreedt aan de voorzijde komt u uit in de hal met vide, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, trapopgang naar eerste verdieping en toegang naar de woonkamer en keuken. De woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd en aan de zijkant van de woning uitgebouwd met een erker. De opzet van de woonkamer is in L-vorm en doet sfeervol aan door de aanwezigheid van een massief eiken vloer en gashaard voorzien van natuurstenen schouw. In de woonkamer is tevens plaats geboden aan een eethoek vanwaar met dubbele tuindeuren de achtertuin direct is te bereiken. Aansluitend aan de eethoek is de woonkeuken bereikbaar waar een inbouwkeuken aanwezig is voorzien van 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigschouw, dubbele RVS spoelbak, oven en inbouwkoelkast. Vanuit de woonkeuken is toegang naar de bijkeuken met eenvoudig keukenblok voorzien van spoelbak en een doorloop naar de ruim opgezette berging. In deze berging is praktische bergruimte aanwezig, een uitstortgootsteen en de opstelplaats voor witgoedapparatuur. Zowel vanuit de bijkeuken als de berging is met een loopdeur de achtertuin en het zonneterras te bereiken.

Eerste verdieping hoofdwoning
De trap in de hal brengt u naar de overloop. Deze overloop doet ruimtelijk aan door de vide en biedt toegang naar drie slaapkamers. De master bedroom is aan de rechterzijde van het woonhuis gesitueerd, voorziet in vier vaste kasten en verschaft direct toegang naar de badkamer. Deze badkamer is tevens vanuit de overloop te bereiken en is uitgerust met inloopdouche, ligbad, wastafel en wandcloset.

Begane grond inwoondeel
U betreedt het inwoondeel aan de zijkant van de woning waar u uitkomt in de hal met toegang naar de toiletruimte met wandcloset en fonteintje, berging met opstelplaats voor witgoedapparatuur en toegang naar de woonkeuken. In deze woonkeuken is een inbouwkeuken aanwezig uitgerust met 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, dubbele RVS spoelbak, combi-magnetron en inbouwkoelkast. De woonkeuken is goed bemeten, voorziet in een trapkast voor extra bergruimte, biedt toegang naar de woonkamer en een tussenportaal. De woonkamer is aan de voorzijde uitgebouwd met een erker en uitgerust met een massief eiken vloer. Vanuit het tussenportaal is de trapopgang te bereiken en de slaapkamer. Deze slaapkamer is voorzien van een vaste kast en een doorloop naar de badkamer die is voorzien van inloopdouche, wastafel en wandcloset.

Eerste verdieping inwoondeel
Overloop met toegang naar slaapkamer, badkamer voorzien van wastafel, ligbad en wandcloset en toegang naar hobby-/opbergkamer.

Opstallen erf

Bijgebouw 1 (grote schuur):
- Afmeting: ca. 17 x 13 m (221 m²)
- bouwjaar ca. 1965
- Constructie: sporenkap
- Vloer: begane grondvloer van beton
- Wand: metselwerk in spouwmuren
- Dakbedekking: pannen gedekt
- Gas, water en elektra aansluiting aanwezig

Bijgebouw 2 (kapschuur):
- Afmeting: ca. 15 x 8 m (120 m²)
- bouwjaar ca. 1988
- Constructie: stalen spanten
- Vloer: betonklinkers
- Wand: damwandprofiel platen
- Dakbedekking: asbestvezelcementplaten

Bijgebouw 3 (voormalige jongveestal):
- Afmeting: ca. 18,50 x 9,50 m (175 m²)
- bouwjaar ca. 1980
- Constructie: stalen spanten
- Vloer: begane grondvloer van beton
- Wand: metselwerk in spouwmuren
- Dakbedekking: asbestvezelcementplaten
- Elektra aansluiting aanwezig

Bijzonderheden

 • Bouwjaar woonhuis 1999
 • Woonoppervlak hoofdverblijf ca. 135 m²
 • Woonoppervlak inwoondeel ca. 102 m²
 • Inhoud ca. 948 m³
 • Perceeloppervlak 9.990 m²
 • Energielabel G
 • Het woonhuis is volledig geïsoleerd
 • Dubbele bewoning mogelijk
 • Object is ideaal geschikt voor dieren liefhebbers
 • Centrale verwarming en warm water geregeld met combiketel
 • Aanvaarding in overleg
 • Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10% van de koopsom

Bekijk alle media op je gemak

Robbin Groeneveld

 • Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Interesse? Of toch nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in.

Op zoek naar een bepaald object?

Schrijf je in als woningzoekende en blijf op de hoogte van nieuw aanbod.