Albergen,
2-onder-1-kapwoning  

€ 345.000 v.o.n.

De 4 nieuwe twee-onder-één-kapwoningen zijn helemaal klaar voor de toekomst. De woningen worden standaard uitgerust met een lucht-warmtepomp en zonnepanelen zodat de woning op een milieuvriendelijke manier verwarmd wordt. Door vloerverwarming op beide verdiepingen blijft de woning op een constante temperatuur. De vloerverwarming is per verdieping apart van elkaar regelbaar. Over het onderhoud van de woning hoef je je jarenlang geen zorgen te maken. Puur comfort!

Over dit object

Delen via

- Gasloos
- Duurzaam
- Parkeren op eigen terrein
- Triple glas
- Lucht-warmtepomp en zonnepanelen
- Luxe afwerking met o.a. zinken goten
- Ruime kavels variërend van 221 m² t/m 360 m²
- Standaard voorzien van houten bergingen

De woningen zijn ontworpen door Building Design Architectuur uit Borne. Naast de standaard indeling worden er ook meerdere meerwerkopties aangeboden zoals bijvoorbeeld een uitbouw aan de achterzijde. De woningen worden opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk. De keuken is exclusief. Deze kan geheel naar eigen wens geplaatst worden na de oplevering. De bouw zal gerealiseerd worden door lokale partijen.
De nieuwbouwwoningen worden gebouwd op ruime kavels variërend van 221 m² t/m 360 m² en zullen standaard worden voorzien van houten bergingen.

Begane grond
Hal/entree, toilet en trapgang, woonkamer met veel lichtinval, ruime doorloop naar de keuken met voldoende ruimte voor een eettafel en tuindeuren.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, badkamer naar eigen wens in te richten en standaard voorzien van douche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping
Middels vaste trap te bereiken zolder met was- en stookruimte.

Bijzonderheden

  • Perceel circa 347 m²;
  • Prijs V.O.N;
  • Projectnotaris VWZ Tubbergen;
  • Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleent. Alle opgegeven maten zijn indicatief.

Bekijk alle media op je gemak

Interesse? Of toch nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in.

Op zoek naar een bepaald object?

Schrijf je in als woningzoekende en blijf op de hoogte van nieuw aanbod.