Terug naar overzicht

Hanzeweg

7591 BK Denekamp

Prijs
Soort
Status Beschikbaar
Vraag brochure aan Neem contact op

Nog niet het juiste object gevonden? Schrijf u gratis in!

Omschrijving

Op het bedrijventerrein "De Kloppendijk" te Denekamp is deze multifunctionele bedrijfshal met een verhuurbare oppervlakte van ca. 440 m² en een afsluitbare buitenruimte van ca. 750 m² voor de verhuur beschikbaar. De mogelijkheid bestaat om kantoorruimte bij te huren mocht dit gewenst zijn.

Bestemmingsplan: Volgens het vigerende bestemmingsplan bestemd voor bedrijfsdoeleinden. Detailhandel is niet toegestaan.

De oppervlakte is gemeten door verhurend/verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Huurtermijn: In overleg kan tussen partijen de periode worden overeengekomen, zeer flexibele contractsduur.

Zekerheidsstelling: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting.

Het bedrijventerrein Kloppendijk, met een omvang van ruim 19 hectare, is het oudste bedrijventerrein binnen de kern Denekamp. Het terrein is in vier fasen ontwikkeld en is volledig uitgegeven. Kloppendijk is een gemengd bedrijventerrein met bedrijven in milieucategorie I t/m IV. Op dit bedrijventerrein is uitsluitend plaatsgebonden bedrijvigheid gevestigd.

Bereikbaarheid/parkeerfaciliteit: Door de ligging aan de Nordhornsestraat (N342), de weg tussen Oldenzaal en Nordhorn en de Rondweg Scandinavië route (ook N342) is het bedrijventerrein goed bereikbaar. De hoofdontsluiting tot Kloppendijk vindt plaats via de rotonde Nordhornsestraat – Scandinaviëroute. Ook is het terrein bereikbaar via een tweetal ontsluitingen (Industriestraat en Hanzeweg) op de Kloppendijk. De Hanzeweg, Industriestraat, Ambachtstraat, Nijverheidstraat en Parallelweg vormen de belangrijkste perceelsontsluitingswegen.

Het object (vrije overspanning en een hoogte van ca. 5,50 meter) zelf is uitstekend te bereiken door haar ligging aan de Hanzeweg. Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het parkeren op de parkeerplaatsen van het buitenterrein behorende bij het complex zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Servicekosten: Nog nader te bepalen (elektra).

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex van het CBS, CPI reeks alle huishoudens (2006=100).

Aanvaarding: Per 1 maart 2018.

Betaling: Door middel van automatische incasso op de 10e van de maand.

Huurprijs: € 1.412,50 per maand (€ 30,00 per m² per jaar voor de bedrijfshal en € 5,00 per m² voor het buitenterrein).

Indeling

Er is nog geen tekst geplaatst

Kenmerken

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlak 1260 m²

Energie

Garage

Bijzonderheden

Er is nog geen tekst geplaatst